Intervistë me ministrin Admirim Aliti: Reformat në administratë, konform rekomandimeve të BE-së!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Dhjetor, 2022 11:51

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Admirim Aliti në intervistën ekskluzive për Flaka Media Group, me rastin e festave të fundvitit, duke komentuar raportin Vjetor të Komisionit Evropian për Maqedoninë e Veriut për vitin 2022, thotë që reformat e ndërmarra në adiministratë janë konform rekomandimeve dhe kërkesave të BE-së.

“Gjitha ndryshimet që po bëjnë janë konform këtyre rekomandimeve dhe kërkesave të BE-së. Ministria që drejton paraqet një nga ministritë  kyçe në përgjigje të kërkesave të BE, për çka jemi të agazhuar t’I përmbushim plotësisht, pasi jemi të bindur që kjo është e vetjma rrugë që mundëson efikasitet të institucioneve, rikthen besimin qytetarë në institucione duke e bërë administratën një administratë me vlera dhe standarde evropiane”, shprehet Aliti.

Intervistën e plotë me ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Admirim Aliti të cilën e zhvilloi kryeredakori Driton Zenku, do të mund ta lexoni me 28 dhjetor në në Flaka, Gostivari Sot, Lobi, Observeri dhe portalin më të ri të Flaka Media Grup që do të lanqohet me rastin e ndërrimit të motmoteve. Redaksia Flaka

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Dhjetor, 2022 11:51