Intervistë me kryetarin e Komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani: Realizuam 100 projekte!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Dhjetor, 2022 13:07

Kryetari i Komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani në intervistën ekskluzive për gazetarin Abedin Bilalli në Flaka Media Group, flet për punën e tij si kryetar komune, ndikimi në punë nga kriza ekonomike dhe energjetike dhe mbi akutalitetin politik në vend.

Duke komuentuar krizëns ekonomike dhe energjetike, Shabani me përgjigje: “Këtë sfidë dhe krizë e kemi përballuar bashkë. Kemi vetëm një ndërmarrje publike komunale dhe ajo ka arritur obligimet t’i kryejë pa pengesa dhe të përgjigjet në kohë ndaj çdo urgjence që ka dalë”.

“U përgatitëm para kohe pasi paralajmërimet ishin shumë herë se botën e pret një krizë energjetike si pasojë e luftës në Ukrainë. Shkollat kanë funksionuar pa asnjë problem, kanë qenë të furnizuara me kohë me derivate që përoden për ngrohje. Sa i takon ndiçimit publik, nga aty kemi filluar me kursimet shumë herët dhe kjo solli që mos kemi fatura të pa paguara ndaj furnizuesit. Kemi biseduar dhe kemi hasur në mirëkuptim me banorët që ndriçimi publik derisa zgjatë kriza, të fiket herë pas here”, thotë Shabani.

Intervistën e plotë me kryetarin Isen Shabani do të mund ta lexoni me 27 dhjetor në në Flaka, Gostivari Sot, Lobi, Observeri dhe portalin më të ri të Flaka Media Grup që do të lanqohet me rastin e ndërrimit të motmoteve. Redaksia Flaka

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Dhjetor, 2022 13:07