Intervistë me deputetin Halil Snopçe: Tek ne kemi një krizë politike!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Dhjetor, 2022 10:39

Në intervistën ekskluzive të fundvitit për Flaka Media Group, deputeti i Aleancës për Shqiptarët – ASH, Halil Snopçe flet për aktualitetet politike, funksionimin e Kuvendit dhe me theks të veçantë grupi parlamentar të ASH-së. “Kam raporte korrekte me deputetët në përgjithsi pavarsisht përkatësisë së tyre partiake”, thotë Snopçe.

A duhet ASH t’i bashkangjitet Qeverisë, është pyetja tjetër që i parashtrohet deputetit Snopçe, ndërsa pyetet nëse do të garonte për kryetar komune në Gostivar në zgjedhjet e vitit 2025. Më mirë në politikë apo me studentët në Universitet, përgjigjet Snopçe, tek sa flet edhe për familjen e tij.

Intervista me deputetin e Aleancës për Shqiptarët – ASH, Halil Snopçe, do të publikohet me 27 dhjetor në Flaka, Gostivari Sot, Lobi, Observeri, Korrektori dhe portalin më të ri të Flaka Media Grup që do të lanqohet me rastin e ndërrimit të motmoteve. Redaksia Flaka

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Dhjetor, 2022 10:39