Intervistat e fundvitit, moderatorja Xhumadije Ibrahimi u përgjigjet pyetjeve tona

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Dhjetor, 2022 10:00

Moderatorja Xhumadije Ibrahimi është e përgjedhura e redaksisë për intervistave të fundvitit. Në intervistën ekskluzive për “Flaka Media Group”, Ibrahimi flet për sukseset e saj të deritanishme dhe shpalos planet për vitin 2023.

Jeni duke dhënë angazhimin tuaj në Klan Maqedoni por jeni edhe koronspodente  në Tv Klan të Shqipërisë. Jeni kompetente për të na thënë nëse ka ndryshime mes televizioneve në Maqedoninë e Veriut dhe atyre të Shqipërisë, është një nga pyetjet drejtuar Ibrahimit.

Emisioni Klan Debat tashmë moderohet nga ju. Më lehtë të moderosh një emision në studio apo të raportosh nga tereni, përgjigjen do ta lexoni në publikimin e intervistës gjatë fundvitit.

Intervista me moderatoren e Klan Maqedoni, Xhumadije Ibrahimi do të publikohet me 30 dhjetor në FlakaGostivari SotLobiObserveriKorrektori dhe portalin më të ri të Flaka Media Grup që do të lanqohet me rastin e ndërrimit të motmoteve. Redaksia Flaka

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Dhjetor, 2022 10:00