I riu punonte në një lokal, u sulmua nga një person

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Dhjetor, 2022 12:39

Më datë 21.12.2022 në ora 19:35 në Njësinë policore Gallatë, personi I.F. (41) nga Kalishti i Gostivarit, ka raportuar se rreth orës 16:40 në objektin hotelerik ku punonte, djali i tij i mitur është sulmuar fizikisht nga personi R.I. nga i njëjti fshat.

Rasti është duke u zbardhur dhe më pas do të vijojë parashtresa përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Dhjetor, 2022 12:39