Higjiena, vihen në përdorim aparaturat e reja

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Tetor, 2020 23:15

Gostivari me aparaturat e reja, me qëllim krijimin e kushteve sa më të mira të punës për punëtorët, dhe për të qenë sa më ekspeditiv në mbajtjen e higjienës.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Tetor, 2020 23:15