Hedibe Nesimi mbron titullin Doktor i Shkencave Politike Ndërkombëtare

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 16 Tetor, 2020 18:26

Në Universitetin “Shën Kirili dhe Metodi” në Fakultetin Juridik “Justiniani i Parë” në Shkup, Mr.HEDIBE NESIMI nga fshati Forinë, sot 16.10.2020 e mbrojti me sukses Disertacionin e Doktoraturës me titull :
“Idealizmi dhe Realizimi: koncepti për luftë dhe paqe” para Komisionit në përbërje të:
Prof.Dr.Denko Maleski (mentor)
Prof.Dr.Lubomir Fërçkoski (anëtar)
Prof.Dr.Zoran Ilieski (anëtar)
Prof.Dr.Nenad Markoviq (anëtar)
Prof. Dr.Julija Bërsakoska Bazerkoska (anëtare)
Komisioni njëzëri solli vendim se Kandidatja Mr.Hedibe Nesimi me sukses e mbrojti tezën e Doktoraturës dhe fitoi titullin Doktoresha e Shkencave politike ndërkombëtare

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 16 Tetor, 2020 18:26