Hasani: Të heshtish kur shkarkohet një antar si Resmiu është servilizëm

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Prill, 2023 20:44

Hasani: Të heshtish kur shkarkohet një antar si Resmiu është servilizëm

Kryetari paraprak i Degës së BDI-së Gostivar Bashkim Hasani: Të heshtish kur shkarkohet një antar si Resmiu është servilizëm Pas shkarkimit të Sekretarit Shtetëror në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale nga Dega e BDI-së Gostivar, Z. Resmi Ejupi me një reagimin të menjëhershëm në rrjetet sociale është paraqitur Kryetari parparak i Degës së BDI-së Gostivar Z. Bashkim Hasani.

Më poshtë është reagimi i plotë i Hasanit:

Shokë dhe bashkëpartiak nga dega e BDI-së Gostivar. Të heshtish kur shkarkohet një antarë si Resmiu, antarë i kryesisë së degës, nga 2002 aktivist, 11 vite kryetar i këshillit vendorë Bajnic e Poshtme, anëtar i Forumit rinorë, është servilizëm i paparë, ndërsa të flasish përball këtyre ndodhive është obligim shoqëror dhe njerzorë!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Prill, 2023 20:44