Hapen vende të lira pune në ETC – Elkos Group Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Qershor, 2020 11:15

Është shpallur jonkurs pune në ETC – Elkos Group Gostivar.  Pozita : Pika e shërbimit

Nëse jeni duke kërkuar një vend pune me benefitet më të mira në vend, ne ju ofrojmë çdo punonjësi kontratë pune sipas ligjeve në fuqi, pagesë të rregullt dhe trajnime adekuate .
Mund të aplikoni edhe në linkun:
Konkursi mbetet i hapur deri me datë 21 qershor
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Qershor, 2020 11:15