“Grupi i zjarrit” në Gostivar, Bejta: Atyre që thanë se më kanë eliminuar, kam mjë porosi!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Shkurt, 2023 21:00 Updated

“Grupi i zjarrit” në Gostivar, Bejta: Atyre që thanë se më kanë eliminuar, kam mjë porosi!

Pjesëtarët e të ashtuquajturit, “Grupi i zjarrit” në BDI kanë zhvilluar takim në qytetin e Gostivarit.

Nevzat Bejta si nikoqir i takimit ka lëshuar porosi ndaj bashkëpartiakëve të tij, të cilët sipa tij, kanë menduar dhe kanë dashur ta eliminojnë politikisht.

“Do të vazhdoj të merrem me politikë derisa të duan qytetarët e Gostivarit”, tha mes tjerash Nevzat Bejta.

Porosia e Bejtës për bashkëpartiakët nga “kampi kundërshtar” në videon më poshtë!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Shkurt, 2023 21:00 Updated