Grabitet me dhunë një 40 vjeçar nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Shtator, 2020 12:27

Mbrëmë rreth orës 22.30, L.M., 40 vjeçar nga Gostivari në SPB-Tetovë ka denoncuar se në shtëpinë e tij në lagjen “Grudajcë” ka qenë i sulmuar fizikisht.

“Sipas denoncimit, njëri nga personat duke iu kanosur me një mjetë të fortë ia merr paratë”, njoftojnë nga SPB-Tetovë.

Në vendngjarje është kryer hetim dhe punohet në zbardhjen e plotë të rastit. Tv Globi

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Shtator, 2020 12:27