Gostivarasit i humb njerka

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Prill, 2023 10:22

Pesëdhjetë e dy vjeçari D.M. nga Gostivari, dje (18-prill) në ora 19:00 në SPB-Tetovë ka raportuar se njerka e tij S.M. (73) është larguar nga shtëpia.

Nga Policia njoftuan që po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit dhe gjetjen e të raportuarës. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Prill, 2023 10:22