Gostivarasi sulmohet në objektin e tij afarist

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Korrik, 2023 10:43

Pesëdhjetë e nëntë vjeçari H.A. nga Gostivari, dje në ora 18:25 në SPB Tetovë ka raportuar se një orë më parë është sulmuar fizikisht nga një person në objektin e tij afarist.

Rasti është duke zbardhur dhe dokumentuar.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Korrik, 2023 10:43