Gostivarasi mashtron banorin e Strugës!

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 14 Janar, 2022 13:33

Gostivarasi mashtron banorin e Strugës!

Me datë 13.01.2022 në ora 14.15, personi S.Z. (54) nga fshati Labunishtë e Strugës, ka raportuar se me datë 17.10.2020 është mashtruar nga personi I.E. nga Gostivari të cilit i ka paguar para për kryerjen e shërbimit në lidhje me një vendim gjykate që i pandehuri kishte marrë përsipër.

Pasi që nuk ishte kryer shërbimi, denoncuesi e kishte kuptuar se kishte qenë i mashtruar.

Rasti është duke u zbardhur plotësisht dhe do të vijojë parashtresë përkatëse.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 14 Janar, 2022 13:33