Gostivarasi deshti të viziton Egjiptin, Agjencia e nga Shkupi e mashtron!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Janar, 2023 11:37

Gostivarasi deshti të viziton Egjiptin, Agjencia e nga Shkupi e mashtron!

T&S

Njëzet e shtatë vjeçari S.H. nga rrethina e Gostivarit dje në ora 13:00 në SPB Tetovë ka raportuar
se është mashtruar nga pronari i një agjencie turistike në Shkup, në të cilën ka paguar për një aranzhim për në Egjipt në muajin gusht të vitin e kaluar.

Megjithatë, as marrëveshja nuk është zbatuar dhe as paratë e paguara nuk iu kthyen.

Po merren masa për zbardhjen e rastit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Janar, 2023 11:37

03
Jan
Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar,...
03
Jan
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme-Gostivar,...