Gostivarasi arrestohet në Bogovinë për drogë!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Dhjetor, 2022 11:43

Me datë 25.12.2022 në ora 20:00 në Bogovinë të Tetovës, zyrtarë policorë të SPB Tetovë -NjP Kamnjan, e kanë privuar nga liria personin G.F. (24) nga Gostivari për shkak se i është gjetur dhe konfiskuar marihuanë.

Ai është ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rastit dhe ndaj tij do të përgaditet kallëzimi përkatës.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Dhjetor, 2022 11:43