Gostivar, zjarr në vendin e quajtuar “Ura e Sushicës”

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 3 Qershor, 2020 12:12

Dje (2-qershor) në ora 20 e 55 minuta, në SPB Tetovë është denoncuar zjarr në vendin e quajtuar ,,Ura e Sushicës” ku janë djegur lloje të ndryshme të mbeturinave.

Pas denoncimit, me intervenim të Ekipi teritorial i zjarrfikësve të Gostivarit zajrri është
lokalizuar tërsishtë.

Merren masat dhe aktivitetet, për zbardhjen e rastit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 3 Qershor, 2020 12:12