Gostivar, vendime për izolim ndaj 20 qytetarëve

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Gusht, 2020 14:16

Nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgatitur vendimet e reja për izolim për 20 persona (GV-20) kurse janë kontrolluar 587 persona (TE-245 dhe GV-342) me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar parregullsi në lidhje me respektimin e vendimeve.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Gusht, 2020 14:16