Gostivar, u ndaluan 144 automjete Policia konstatoi 101 shkelje

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 27 Shtator, 2020 10:24

Gjatë aksionit të përforëcuar kontrollues të cilin Njësit mobil për Siguri në komunilacion dhe rrugë, që u realizuar gjatë ditës së djeshme në rajonin e qytetit të Gostivaritit, janë konstatuar dhe ligjërishtë janë sanksionuar gjithsej 101 shkelje nga 144 automjete të kontrolluara, njofton Gostivari Sot 

Në flagrancë janë kapur 17 vozitës pa patentë shoferi, 28 automjete me regjistrim të skaduar deri dhe mbi 30 ditë, 10 persona nuk kanë pasur maska mbrojtëse në fytyrë, 9 vetura të keqparkuara, 2 vozitës pa vërtetime për patentë shoferi, 2 vetura nuk kanë pasur të ndezura dritat, 1 vozitës me kategori të papërshtatshe sipas llojit të veturës, 1 vozitës fillestar që nuk i ka respektuar kufizimet e parapara me ligj dhe 1 motoçiklist pa helmetë mbrojtëse, si dhe 30 shkelje tjera të llojeve të ndryshme, të cilata janë rrumbullaksuar me parashtresa adekuate. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 27 Shtator, 2020 10:24