Gostivar, privohet nga liria, tentoi të rreh punonjësit shëndetësorë në spital

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Gusht, 2020 12:00

Mbrëmë (17 gusht) rreth orës 11 pasdite, zyrtarë policorë të SPB Tetovë nga Departamenti për punë të brendshme-Gostivar, është privuar nga liria S.D. 22, nga një fshat i Gostivarit. Ai është sjellur.

në mënyrë agresive dhe është përpjekur të sulmojë fizikisht punonjësit në Spitalin e Përgjithshëm Gostivar “Ferid Murad ”. Paraprakisht në spital ishte shtrirë babai i tij S.D. (46) pasi ishte lënduar në një aksident trafiku.

Po punohet mbi ratsin thonë nga SPB-Tetovë.
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Gusht, 2020 12:00