Gostivar, Policia zbulon dy vozitës pa patentë shoferi

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Qershor, 2020 12:20

Sektori për punë të brendshme Tetovë, ka vazhduar me aktivitetet e planifikuara kontrolluese në komunikacion, në kornizat e të cilave dje 91- qershor) kanë qenë të zbuluar 6 vozitës (TE-4 dhe GV-2) pa patentë shoferi, 6 vetura me regjistrim të skaduar (TE-4 dhe GV-2) dhe nga një vozitës të cilët kanë drejtuar automjetin gjatë periudhës së masës mbrojtëse ,,Ndalesë”,,me kategori të papërshtatshme si dhe vozitës fillestarë.

Për të gjithë janë përgaditur parashtresa adekuate, në bazë të Ligjit për siguri në komunikacion dhe rrugë dhe Ligjit për automjete.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Qershor, 2020 12:20