Gostivar, përleshje për shkak të keqkuptimeve në trafik

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Dhjetor, 2022 10:34

Gostivar, përleshje <strong>për shkak të keqkuptimeve në trafik</strong>

T&S

Pesëdhjetë e pesë vjeçar I.M. nga Gostivari, dje (18- dhjetor) në ora 13:30 në SPB Tetovë ka raportuar se pak më parë në rrugën “Mlladen Gruevski” në Gostivar, për shkak të keqkuptimeve në trafik është sulmuar fizikisht nga një person i cili po transportohej me një taksi veturë.

Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Dhjetor, 2022 10:34

03
Jan
Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar,...
03
Jan
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme-Gostivar,...