Gostivar, janë regjistruar 22 raste të reja me koronavirus

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Gusht, 2020 16:07
Ministria e shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1733 testime, ndërsa janë regjistruar 159 raste të reja me koronavirus. Raste janë evidentuar në Shkup-32, Kumanovë-25, Dibër-1, Shtip-8, Prilep-7, Tetovë-9, Strugë-15, Veles-2, Manastir-1, Ohër-4, Kavadar-5, Gostivar-22, Gjevgjeli-5, Strumicë-1, Radovish-1, Koçani-2, Pehçevë-1, Berovë-9, Vinicë-2, Dellçevë-4, Kërcovë-3. Sot Instituti për Shëndet Publik, ka regjistruar 75 pacientë të shëruar, në Shkup-27, Kumanovë-1, Dibër-3, Shtip-8, Prilep-1, Tetovë-1, Veles-2, Manastir-4, Gostivar-9, Krushevë-1, Koçani-1, Makedonski Brod-1, Vinicë-1, Kërçovë-13 dhe Negotinë-2. Gashtë persona kanë humbur jetën, katër nga Shkupi të moshës, 77,80,85 dhe 86 vjeçare, një pacientë nga Gostivari i moshës 61 vjeçare dhe një nga Shtipi i moshës 76 vjeçare.
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Gusht, 2020 16:07