Gostivar, është gjetur dhe konfiskuar heroinë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Dhjetor, 2022 12:07

Me datë 30.12.2022 në ora 01:20 në rrugën “Goce Dellçev” në Gostivar, zyrtarë policorë të Policisë së
Gostivarit e kanë privuar nga liria personin A.A. (49) nga Llakavica e Gostivarit për shkak se gjatë kontrollit të kryer ndaj tij është gjetur dhe konfiskuar heroinë.

Personi është ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të përgaditet
kallëzim përkatës.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Dhjetor, 2022 12:07