Gostivar, denoncohet në Polici sulm fizik

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Shtator, 2020 11:46

Dje (10 shtator) në 07 e 20 minuta, V.K. (26) nga Vollkovija e Mavrovës në SPB-Tetovë ka raportuar se rreth orës 06 e 30 minuta, një automjet Volkswagen Golf me targa të Gostivarit, në të cilin kanë qenë duke lëvizur dy persona në rrugën Goce Dellçev në Gostivar, ka qenë i sulmuar fizikisht nga 26- vjeçari G.D. nga Gostivari.

Rasti është zbardhur plotësisht dhe kundër personit G.D. do të pasojë parashtresë adekuate. Gostivari Sot

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Shtator, 2020 11:46