Gostivar, denoncohet në Polici dëmtim i materialit propagandues zgjedhorë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 13 Korrik, 2020 12:21

Mbrëmë (12-korik) në ora 23 e 50 minuta, 43- vjeçari G.A. nga Gostivari në SPB Tetovë ka denoncuar, se persona të panjohur në periudhën prej ora 23.00 deri ora 23 e 50 minuta, kanë dëmtuar gjegjësishtë, kanë grisur materialin propagandues zgjedhorë të partisë politike, të cilat kanë qenë të varura nëpër shtyllat e ndriçimit publik në rrugën ,,Vëllezërit Gjinovski” në Gostivar.

Merren masat për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 13 Korrik, 2020 12:21