Gostivar, bie numri i të infektuarve nga virusi CoVid-19

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 27 Gusht, 2020 15:16

Në 24 orët e fundit janë bërë 1529 testime, ndërsa janë regjistruar 89 raste të reja të covid-19:

– Shkup 39
– Kumanovë 10
– Dibër 1
– Shtip 4
– Prilep 8
– Tetovë 1
– Strugë 3
– Bitola 1
– Ohër 4
– Kavadarci 3
– Gostivar 2
– Strumicë 1
– Kriva Palanka 1
– Kochani 1
– Makedonski Brod 1
– Pehçevo 1
– Berovë 3
– Valandovë 1
– Delçevo 2
– Kërçovë 2

7 persona të vdekur, tre pacientë nga Shkupi (72, 84, 84, dhe 65), njëri nga Prilepi (65), njëri nga Tetova (62), njëri nga Gostivari (74) dhe një pacient nga Kërçova (58) Të gjithë janë të vdekur në gjendje spitalore.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 215 pacientë të shëruar nga:

– Shkup 72
– Shtypje 18
– Prilepi 2
– Tetovë 1
– Strugë 4
– Bitola 8
– Ohër 1
– Kavadarci 22
– Gostivar 19
– Gjevgjelia 3
– Kochani 9
– Probistipi 1
– Demir Hisar 8
– Makedonski Brod 13
– Vinicë 5
– Delçevo 1
– Sveti Nikole 13
– Kërçovë 12
– Resen 1
– Negotino 2

Gjithsej 143.687 testime covid janë bërë në vend-19. Asnjë testim brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 14004, numri i pacientëve të shëruar është 10722, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2697.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 27 Gusht, 2020 15:16