Gostivar, babai “dajak” vajzës së tij !

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Shtator, 2022 10:43

Një 20-vjeçare nga Gostivari, mbrëmë (21 shtator) në orën 01:10 në SPB Tetovë ka raportuar se babai i
saj 48-vjeçar e ka sulmuar fizikisht rreth orës 20:00 në shtëpinë familjare në një fshat të rrethinës së
Gostivarit.

Sipas raportit sulmi ka ndodhur për shkak të marrëdhënieve të prishura familjare së fundmi dhe keqkuptimeve të ndërsjella

Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Shtator, 2022 10:43