Gostivar, arrestohet strugani pasi ka poshtëruar pjestarët e policisë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 16 Qershor, 2020 13:43

Dje (15-qershor) në ora 17 e 10 minuta, në rrugën magjistrale Gostivar-Kërçovë, në afërsi të rrugëkryqit të Zdunjës, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Njësia për punë të brendshme Gostivar, e kanë arestuar personin J.Zh.(30) nga Dellogozhda e Strugës, i cili ka drejtuar Automjetin ngarkues ,,Man” me targa të Strugës, i cili pasi që ka qenë i ndaluar dhe gjatë kontrollit i është bërë me dije se, ai dhe bashkudhëtari i tij nuk e respektojnë urdhërin e qeverisë për mbajtje të maskës mbrojtëse dhe se do të sanksionohen për këtë shkelje, i njëjti ka filluar që ti fyej dhe poshtëroj pjestarët e policisë.

Kundër personit J.Zh. pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit do të përgaditet
parashtresë adekuate.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 16 Qershor, 2020 13:43