Gostivar, arrestohet banori i Shkupit pasi fotografoi policët

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Tetor, 2020 11:56

Dje (4-tetor) në orën 09.00, në rrugën magjistrale Gostivar-Kërçovë, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme- Gostivar, kanë arrestuar 52-vjeçarin N.Sh. nga Shkupi, i cili në mënyrë të paligjshme ka filmuar pjestarët e policisë gjatë ndërmarrjes së masave dhe veprimeve zyrtare.

Çështja kundër N.Sh. është duke u zbardhur dhe dokumentuar me ç’rast do të pasojë parashtresë
adekuate.  Gostivari Sot 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Tetor, 2020 11:56