Gostivar, arrestohen dy banorë të Turqisë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Nëntor, 2023 10:48

Gostivar, arrestohen dy banorë të Turqisë

Dje rreth orës 12:45 në efektivët e policisë së DPB-Gostivar, Njësiti për krime ndërkufitare, migracion, të huaj dhe ripranim-Gostivar, për shkak të punëve ilegale kanë arrestuar për procedime të mëtejshme personat D.S.(41) dhe M.K.(27) nga Republika e Turqisë, transmeton Gostivari Sot

Policia e Gostivarit bëri me dije që cështja është duke u zbardhur dhe dokumentuar. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Nëntor, 2023 10:48