Gostivar, aksidentohet këmbësori

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 23 Qershor, 2020 12:05

Dje (22-qershor) rreth orës 18.00, në rrugëkryqin e rrugëve ,,Beliçica” dhe ,,Goce Dellçev” në Gostivar,
vetura e tipit ,,Opel Astra” me targa të Gostivarit, të cilën e ka drejtuar 21-vjeçari E.N., ka aksidentuar
këmbësorin 68-vjeçar M.N., gjithashtu nga Gostivari.

Këmbësori i lënduar, është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murat” në Gostivar, për ti ofruar
nduhmë mjekësore.

Në vendin e ngjarjes inspektimin e ka kryer ekipi nga Njësia për punë të brendshme Gostivar.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 23 Qershor, 2020 12:05