Gostivar, 75 persona janë në vet-izolim

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Qershor, 2020 11:49

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (23/24-qershor), janë evidentuar 167 persona të rij (TE-142 dhe GV-25) në izolim me vendim të Inspektoratit Shtetrorë Sanitar Shëndetsorë, ndërsa janë kontrolluar 1370 persona (TE-1050 dhe GV-320) që janë në izolim.

Kurse sa i përket vet-izolimit gjatë kësaj periudhe, 15 persona të rij kanë nënshkruar deklaratë (TE-6 dhe GV-9), gjithashtu, është kryer kontroll ndaj 255 personave tjerë (TE-180 dhe GV-75) që janë në vet-izolim.

Gjithashtu, për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 69 personave (TE-49 dhe GV-20) janë
përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së
epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të
maskave mbrojtëse.

Në bashkveprim me Inspektoratin Shtetrorë të Tregut, nuk janë kryer kontrolle nëpër objekte
hotelerike lidhur shkelje të protokollit për punë. GS 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Qershor, 2020 11:49