Gostivar, 18 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Gusht, 2020 15:19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1742 teste të realizuara, 130 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Shkup-40, Kumanovë-6, Shtip-13, Prilep-5, Tetovë-13, Strugë-4, Manastir-3, Ohër-6, Kavadarc-2, Gostivar-18, Strumicë-1, Probishtip-2, Berovë-1, Vinicë-5, Dellçevë-4 dhe Kërçovë-7.

Instituti i Shëndetit Publike në 24 orët e fundit ka regjistruar 152 pacientë të shëruar nga virusi korona.

-Shkup 87
-Kumanovë 18
-Shtip 14
-Prilep 2
-Tetovë 6
-Manastir 4
-Gostivar 9
-Makedonski Brod 1
-Kërçovë 5
-Resnje 6

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Gusht, 2020 15:19