Gostivar, 15 raste të reja të prekura nga CoVid-19, shërohen 11

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 17 Gusht, 2020 17:22

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit janë regjistruar 103 raste të reja nga 912 teste të bëra.

Më shumë raste ka në Kumanovë-26, Shkup-13, Shtip-5, Prilep-7, Tetovë-3, Ohër-2, Kavadar-6, Gostivar-15, Gjevgjeli-2, Strumica-1, Kriva Pallanka-2, Demir Hisari-7, Berovë-1, Vinicë-5, Delçevë-2, SHën Nikollë-3, Kërçovl-2, Negotinë-1.

Jetën e kanë humbur tre pacientë nga Shkupi, Velesi dhe Makedonski Brodi, të moshës 69, 35 dhe 77 vjeçe.

Instituti i Shëndetit Publik gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar 187 pacientë të shëruar.

-Skopje 60
-Shtip 17
-Prilep 4
-Tetovë 12
-Strugë 19
-Manastir 2
-Ohër 16
-Kavadar 13
-Gostivar 11
-Kriva Pallankë 2
-Krushevë 1
-Koçan 5
-Demir Hisar 2
-Makedonski Brod 3

-Berovë 3
-Vinicë 10
-Kratovë 1
-Sveti Nikollë 2
-Kërçovë 2
-Resnje 2

Në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë me Covid-19 janë diagnostikuar 12840 persona. 9361 pacientë janë shëruar kurse 547 pacientë kanë humbur betejën me koronavirusin e ri. Për momentin vendi numëron 2932 raste aktive me Covid-19.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 17 Gusht, 2020 17:22