Gjoba ndaj 18 gostivarasve për mos mbajtje të maskave mbrojtëse

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Gusht, 2020 13:13

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë për periudhën (05.08./06.08) për mos mbajtje të maskave mbrojtëse në gjithsej për 73 persona (TE-55 dhe GV-18).

Ndaj këtyre personave janë përgatitur urdhra pagesa kundërvajtëse, sipas nenit 6 të Dekretit përkatës të qeverisë.  GS 

 

 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Gusht, 2020 13:13