Gjërat që nuk duhet t’i mbani në çantë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Tetor, 2022 20:37

Ekspertët e Feng Shui paralajmërojnë se disa gjëra nuk duhen mbajtur kurrë në një çantë.

Është e rëndësishme që të ketë rregull në çantë. Duhet të heqësh qafe çdo gjë të panevojshme, sepse tërheq punë të panevojshme dhe pengesa në rrugën e jetës.

Gjërat e panevojshme vjedhin energji dhe sjellin kaos. Hidhni nga çanta gjithçka që nuk ju nevojitet më dhe organizoni kaosin duke vendosur gjërat në ndarje. Besohet se rendi do t’ju sjellë më të lehtë vendimmarrje.

Paratë duhet të mbahen ekskluzivisht në portofol, asnjëherë të shpërndara në ndarjet e çantës. Feng Shui tregon se paratë e shpërndara në një thes tërheqin varfërinë, mungesën e financave dhe vendosin bllokime të energjisë në rrugën e zhvillimit – transmeton KP.

Gjithashtu, shumë gra mbajnë në çantat e tyre kartolina të vjetra, letrat e panevojshme dhe faturat që mbani në çantë ju kthejnë në të kaluarën, tërheqin barrën dhe mungesën e parave. Kjo do të thotë që simbolikisht mbani me vete probleme të vjetra dhe shqetësime të panevojshme, jetoni në të kaluarën.

Një çantë e rregullt sjell harmoni dhe ruan harmoninë dhe besohet se një çantë biznesi duhet të jetë e rregullt, me cilësi të lartë dhe e qëndrueshme. Ajo përfaqëson në mënyrë simbolike çantën tuaj të parave. Ajo është një simbol i mirëqenies financiare.

Përveç kësaj, theksohet se çanta nuk duhet të jetë shumë e rëndë, sepse simbolizon shqetësimet dhe ngarkesat. Besohet se çantën nuk duhet ta mbani në dysheme, pasi besohet se tërheq financat e këqija.

Sipas Feng Shuit, rregulli, pastërtia, paqja dhe harmonia duhet të vendosen kudo dhe në çdo gjë, ndaj sigurohuni që çanta juaj të jetë e rregullt dhe e organizuar.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Tetor, 2022 20:37