Gjatë 24 orëve të fundit u infektuan 8 pacientë nga rajoni i Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Shtator, 2020 15:29
Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1.545 teste dhe 144 raste të reja të Covid-19 janë rregjistruar në:
-Shkup 27
-Kumanovë 11
-Dibër 3
-Shtip 5
-Prilep 13
-Tetovë 13
-Veles 4
-Manastir 5
-Ohër 2
-Kavadar 1
-Gostivar 8
-Gjevgjeli 2
-Strumicë 15
-Kriva Palankë 1
-Radovish 8
-Krushevë 2
-Koçanë 13
-Makedonski Brod 1
-Berovë 2
-Vinicë 1
-Delçevë 3
-Kërçovë 2
-Resnje 2
Kanë ndërruar jetë 8 persona, një pacient nga Kumanova (48), një nga Shtipi (65), dy pacientë nga Prilepi (62 dhe 83), një nga Tetova (69), një nga Strumica (39), një nga Vinica (63) dhe një pacient nga Kërçova (56).
Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 97 pacientë të shëruar në:
-Shkup 22
-Kumanovë 33
-Shtip 2
-Prilep 7
-Tetovë 2
-Strugë 1
-Manastir 4
-Gostivar 1
-Gjevgjeli 1
-Strumicë 1
-Kriva Palankë 3
-Radovish 1
-Krushevë 1
-Koçanë 4
-Makedonski Brod 1
-Berovë 2
-Vinicë 1
-Delçevë 5
-Sveti Nikolë 2
-Kërçovë 3
Deri më tani, janë kryer gjithësej 172,700 teste të Covid-19 në vend. Nuk ka teste nëpërmjet skriningut.
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 16.417, numri i pacientëve të rikuperuar është 13.732, numri i vdekjeve është 683, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2.002. FLAKA 
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Shtator, 2020 15:29