Gazmend Ramadani emërohet zv.drejtor i Drejtorisë për Informata të Klasifikuara

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Maj, 2023 13:38

Gazmend Ramadani emërohet zv.drejtor i Drejtorisë për Informata të Klasifikuara

Gazmend Ramadani i propozuar nga dega e Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, do të jetë zëvendësdrejtor i ri i Drejtorisë për siguri të Iformatave të Klasifikuara, njofton Flaka.

Ramadani vjen në postin e zv.drejtorit pas një përvoje të gjatë në Fondit Pensional – Invalidor në Gostivar, ndërsa ka të kryet fakultetin e Administratës Publike.

Ligji për informata të klasifikuara (‘’Gazeta zyrtare e R.M”, nr.9/04) hyri në fuqi më 05 mars vitin 2004 dhe me ç’rast, ANS e dikurshme mori emër të ri, Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara, si organ vetëqeverisës i drejtorisë shtetërore në cilësin e personit juridik. 

Drejtor në këtë drejtori është D-r Stojan Sllaveski. Flaka

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Maj, 2023 13:38