Gazeta e parë elektornike në gjuhën shqipe Flaka

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Dhjetor, 2022 12:38

Me 31 dhjetor publikohet formati PDG i gazetës elektronike Flaka, një gazetë periodike që do të botohet nga kompania më e madhe e mediave elektronike në gjuhën shqipe Flaka Media Group në Maqedoninë e Veriut.

Në numrin e parë do të mund të lexoni intervitën me Arben Taravari, kryetar i ASH, Afrim Gashi, kryetar i AlternAtivës, Bashkim Hasani, zv.ministër i mbrojtjes, Admirim Aliti, ministër i Informatikës dhe Shoqërisë Informative, Valdet Xhaferi, kryetar i degës së BDI në Gostivar, deputetët Halil Snopçe, Arta Bilalli Zendeli, Ilire Dauti dhe Rina Ajdari, Elmedin Asani, drejtor në Klinikën Universitare të Kirurgjisë për Fëmijë, Berat Dehari, zv.drejtor në NP “Pyjet Kombëtare” Besim Dogani, drejtor në “Rusino-Pollog”, Isen Shabani, kryetar i Komunës së Vrapçishtit, Hasim Memishi – Sopi, aktor, Moderatoret e TVM2 dhe Klan Maqedoni, Aida Ziberi dhe Xhumadije Ibrahimi Andi Ismaili, balerin

Numri i parë i Gazetës (Periodike) Flaka, formati PDF do të publikohet me 31 dhjetor.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Dhjetor, 2022 12:38