Gati 1 milion euro përfitime nga 10 përmbarues brenda vitit 2021!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Tetor, 2022 12:11

Portali „Пари“ sot ka sjellë ekskluzivisht TOP listën e 10 përmbaruesve më të suksesshëm në Maqedoninë e Veriut për vitin 2021.

TOP 10 fillon me Katerina Kokinën nga Shkupi dhe përfundon me Sllavica Açovskën, përmbaruese nga Tetova. Kokina arriti që për një vit, pra gjatë 2021, të realizojë një fitim prej gati 130 mijë eurosh.listën
Kryesuesja e listës, Katerina Kokina ka qenë përmbaruesja më e re, e emëruar në moshën 29-vjeçare dhe prej 11 vitesh ushtron këtë profesion.

Ndonëse është një nga përmbarueset më të reja, ajo arriti rezultat të shkëlqyer për vitin 2021.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Tetor, 2022 12:11