Garuesit e “Asiart” drejt Turqisë në kampionatin Botëror në karate

Driton Zenku
By Driton Zenku 21 Tetor, 2022 19:08 Updated

Klubi i Karatesë “Asiart” nga Gostivari do të merr pjesë në kampionatin Botëror në karate që do të mbahet ne Konya të Turqisë, njofton Gostivari Sot

Trajneri Berat Jakupi ka njoftuar që përgatitjet kanë shkuar mirë dhe se me optimizëm po udhëtojnë drejt Turqisë me garuesit e tij.

“Sot përfunduan përgatitjet përfundimtare për në kampionatin Botëror në karate që do të mbahet ne Konya të Turqisë. Unë si seleksionues jam shumë i kënaqur nga paraqitja e tyre, jam shumë optimist dhe shpresojë të kthehemi me medalje”, shkruan Jakupi duke u uruar suksese garuesve të Asiart. Gostivari Sot

Driton Zenku
By Driton Zenku 21 Tetor, 2022 19:08 Updated