Free Friday në ETC – Gostivar. Ju besohet? Deri 70% zbritje vetëm për ju!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Nëntor, 2023 12:01 Updated

Free Friday në ETC – Gostivar. Ju besohet? Deri 70% zbritje vetëm për ju!

Festat e Nëntorit dhe fundvitit, po shënojnë festa të vërteta në ETC – Gostivar. Aksione, zbritje, likuidime të jashtëzakonshme po shoqërojnë klientit besnik të qendrës më të madhe tregare në rajoni e Gostivarit dhe më gjërë.

Pas aksionit masiv dhe tejet të sukseshëm “Black Friday”, nga e premtja nis aksioni tjetër madhor “Free Friday në ETC – Gostivar”, koncpet i veçantë nga qendra tregare lider në rajon, enkas për klientët besnik.

Zbritjet më të mëdha dhe oferta të çmendura, presin klientët e ETC – Gostivar nga dita e premte e tutje. Zbritje madje deri më 70% .

Betim Ahmaxhekaj njofton që befasitë e “ETC-Gostivar”, nuk do të ndalen këtu, pasi deri në fund të vitit do të ketë akoma lirime dhe çmime të arsyeshme për konsumatorët.

Stafi i ETC-Gostivar ka përzgjedhur me kujdes Ofertat më të mira në kategoritë e Teknikës, Amvisërisë, Tekstilit Shtëpiak, Produkteve të ndryshme shtëpiake, Tekstil, Këpucë, Lodra, Vegla Pune dhe Autokozmetikë.

Janë bërë të gjitha përgatitjet e duhura që blerjet e juaja të jenë sa më të lehta, të shpejta dhe atraktive. Nxitoni për Ofertat më të mira të momentit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Nëntor, 2023 12:01 Updated