Formohen departamentet që do të veprojnë në suaza të degës së BDI në Gostivar. Emrat

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Mars, 2023 20:36

Formohen departamentet që do të veprojnë në suaza të degës së BDI në Gostivar. Emrat

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI dega në Gostivar, realizoi mbledhjen e radhës me ç’rast u diskutua për zhvillimet politike në vend dhe u krijuan departamentet që do të funksionojnë në kuadër të degës.

Me unanimitet për udhëheqes të departamenteve u emeruan:

1. Departamenti i Shëndetësisë – Anife Asani

2. Departamenti i Drejtësisë – Mjaftime Neziri

3. Departamenti i Ekonomisë – Ajshe Osmani

4. Departamenti i Bujqësisë – Adis Neziri

5. Departamenti për IT – Vullnet Sulejmani

6. Departamenti për Punë dhe politik sociale – Jeton Rakipi

7. Departamenti për Arsim – Lulzim Zeqiri

8. Deparatamenti për Vetëqeverisje Lokale – Qeramendin Selimi

9. Departamenti për Kulturë – Alma Tairi

10. Deparatamenti për Mejdis jetësor – Osman Mislimi

11. Departamenti për Krijimin e politikave të Degës – Kujtim Dehari

12. Departamenti për Informim – Selam Isejni

13. Departamenti për Urbanizëm – Burim Bajrami

14. Departamenti për Diaspor – Drita Sulejmani

Kryetari i degës, z. Valdet Xhaferi uroi drejtuesit e departamentëve duke u ofruar bashkëpunim të ngushtë me kryesinë e degës në zbatimin e politikave pozitive partiake në nivel lokal.

Me funksionimin e departamenteve, tha Xhaferi, do të rritet dinamika e punës së degës së BDI në Gostivar, njoftuan nga dega e kesaj partie. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Mars, 2023 20:36