Fiton edhe KF “Besa”, nga Dobërdolli

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Tetor, 2022 18:37 Updated

Fiton edhe KF “Besa”, nga Dobërdolli

Sot një fitore shumë e rëndesishme ka shkuar për KF ”Besa” Dobërolll me rezultat 3-0 kundër ekipit të Kozhufit.

“Djemt dhe stafi si gjithmonë po ashtu edhe sot e kryen punën e tyre në maksimum dhe në fund e merituan fitorën. Urime djemve stafit dhe gjithë dashamirëve të klubit tonë”, u shprehen nga kryesia e klubit. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Tetor, 2022 18:37 Updated