Filluan punimet për rindërtimin e rrugës “Dushko Popoviq“

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Shtator, 2020 09:34

Filluan punimet në rr. “Dushko Popoviq“, reth gjimnazit të Gostivarit, me gjatësi mbi 460 metra dhe gjëresi 6 metra.

Gërryerja dhe heqja e asfaltit të vjetër
Nivelizim i pusetave
Asfaltim i ri

Nga një rrugë me kushte mizore, e transformojmë në një rrugë me standarde moderne, informon kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Shtator, 2020 09:34