Festival pranveror në kolegjin Jahja Kemal

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Maj, 2023 20:10

Festival pranveror në kolegjin Jahja Kemal

Më datë 19.05.2023 (e premte) në ora 10:30 min në hapsirat e kolegjit Jahja Kemal do të organizohet festival pranveror për fëmijet e moshës 5 dhe 6 vjeçare.

Në këtë festival fëmijet do të kenë mundësinë që të ndjekin një pjesë të teatrit, përralla për femijë, lojra të kukullave me palaçon, pastaj femijët e çerdheve do të dalin në skenë për t’i prezantuar pikat e tyre, dhe në fund do të kenë mundësinë që të shohin disa punime të përgatitura nga ana e nxënësve si: Robotikë, Lego League, Elektronik me mikrobit dhe arduino, 3D Printing, Lojra të Inetlegjencës, si dhe panairin shkencorë.

Këtë ditë kolegji e shënon si ditë të hapur dhe i bën thirrje të gjithë fëmijëve të moshës 5 dhe 6 vjeçarë bashkë me prindërit e tyre të marrin pjesë në këtë festival. Pjesëmarrja juaj dota pasuroj programin tonë edhe më shumë.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Maj, 2023 20:10