Fazadë me efikasitet energjetik në shkollën e mjekësisë në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Tetor, 2022 10:18 Updated

Sot, kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot ka promovuar përfundimin e fasadës me efikasitet energjetik në shkollën e mesme të mjekësisë në Gostivar.

Me këtë rast, Taravari tha se “ky investim me mjete të Komunës së Gostivarit dhe të vetë shkollës në këtë kohë krize eneregjetike, ishte më se i nevojshëm.

“Fasada e re me efikasitet energjetik, përveç kursimit që do sjellë për shkollën, e bën këtë objekt me pamje estetike bashkëkohore”, tha Taravari.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Tetor, 2022 10:18 Updated