Është gjetur i pajetë trupi i të miturës Vanja Gjorgjievska

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Dhjetor, 2023 20:21

Është gjetur i pajetë trupi i të miturës Vanja Gjorgjievska

Prokuroria Publike ka njoftuar se pas aktiviteteve të ndërmarra nga ana e zyrtarëve policor të SBP Shkup, në rrethinën e Shkupit është gjetur i pajetë trupi i të miturës Vanja Gjorgjievska, e cila ishte denoncuar si e zhdukur më 27.11.2023, ndërsa në rrethinën e Velesit nga ana e zyrtarëve policor është gjetur trupi i P.ZH (74) nga Velesi, i cili më 24.11.2023 ishte denoncuar si i zhdukur.

Në lidhje me të dyja rastet nga prokuroria thonë se janë të dyshuar pesë persona, tre prej të cilëve kërkohet paraburgim, një është jashtë shtetit, dhe një për momentin është në stacion policor. Flaka

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Dhjetor, 2023 20:21