Edhe sot Gostivari pa asnjë rast të prekur nga CoVid-19, u shëruan 7 pacientë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Tetor, 2020 14:14

Edhe sot Gostivari pa asnjë rast të prekur nga CoVid-19, u shëruan 7 pacientë. Gjatë 24 orëve të fundit (04/05.10.2020) nga 539 teste të kryera janë regjistruar 83 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19. Shkup, 34, Kumanovë-3, Shtip-6, Tetovë-5, Strugë-3, Ohër-1, Gjevgjeli-1, Strumicë-5, Kriva Pallankë-1, Radovish-1, Koçanë-9, Berovë-1, Vallandov-5, Vinicë-1 dhe Dellçevë-4.

Ndërkohë Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 146 pacientë të shëruar nga Kovid-19 dhe atë: Shkup-52, Kumanovë-14, Shttip-7, Prilep-5, Tetovë-4, Strug-2, Veles-3, Manastir-3, Ohër-1, Kavadar-6, Gostivar-7, Gjevgjeli-3, Strumicë-7,Kriva Pallankë-3, Radovish-2, Koçanë-12, Makedonski Brod-1, Vinicë-1, Dellçevë-4,Sveti Nikolë-5 dhe Kërçovë-4.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Tetor, 2020 14:14